Artworks Esmeralda van Malde now exposing & for sale at Grachten Galerie Utrecht!

Een aantal kunstwerken van Esmeralda van Malde zijn nu ook te bezichtigen en te koop bij de Grachten Galerie in Utrecht!

Bent u in de buurt neem dan gerust een kijkje in deze prachtige op een unieke locatie gelegen Grachten Galerie in het hartje van het o zo gezellige Utrecht! Vele uitmuntende en variƫrende kunstenaars onder andere de wand skull sculpturen van Esmeralda van Malde zijn hier te bewonderen en te koop!

Het team getalenteerde vriendelijke dames van de Grachten Galerie is hart verwarmend en verwelkomend , zij kunnen u een unieke plezierige ervaring en rondleiding laten beleven in hun galerie. Kijk ervaar en beleef deze mooie ervaring met de kennismaking van de kunstenaars en hun kunstwerken!

Wilt u meer informatie over ons aanbod kijk dan op onze site. Kunt u de informatie niet vinden vul het formulier hieronder in met uw vraag, of mail naar info@grachtengalerie.nl

Heeft u liever dat uw vragen telefonisch behandeld worden dan kunt u bellen naar 00316 13668336

U bent natuurlijk ook van harte welkom in de galerie zelf, wij zijn officieel geopend van woensdag tot en met zaterdag van 12.00 – 17.00, een afspraak buiten reguliere openingstijden is mogelijk. 

We kijken ernaar uit u te mogen ontvangen als gast,

Veel groeten,

De dames van de GrachtenGalerie


GrachtenGalerie
Oudegracht 185
3511 NE Utrecht

Hope to see you there!


Esmeralda van Malde
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.