“Ciervo dorado” (available for sale and exposing at Grachten Galerie Utrecht!))

“Ciervo dorado” (2020)

Betekenis : gouden hert

Herten schedel belegd met swarofski / rocaille glas kralen/ bespoten met gouden spray verf

L 90cm / B 75cm / diep 41 cm / gewicht 2,7 kg

Inspiratie:

Vandaag breng ik het HERT als krachtdier onder de aandacht.

Het HERT staat voor vriendelijkheid,camouflage,onschuldgevoel,liefde, gratie en zachtmoedigheid. Het HERT wordt ook wel de gehoornde GOD genoemd.

De boodschap die het hert ons brengt is er een van liefde en vriendelijkheid. Zijn gevlekte vacht laat ons zien dat er geen onderscheid wordt gemaakt tussen licht en donker of goed en slecht. De kracht van de liefde geneest de wonden van anderen. Wanneer het hert verschijnt wordt je gevraagd van anderen te houden omwille van henzelf en daarmee ook hun zwakheden te respecteren. Laat alle verwachtingen varen, alleen de ware liefde kan wonden helen.

Krachtdieren zijn beschermgeesten in de vorm van dieren. Ze zijn hoogstwaarschijnlijk de hoofdkrachtverbinding van alle sjamanen. Iedereen heeft minstens één dezer dieren als helper, beschermer en begeleider in onze dromen en visioenen. In veler opzicht is ons eigen krachtdier de drager van onze persoonlijke kracht, die het ook voor ons opbewaart. Bepaalde dieren blijven een leven lang bij een persoon, terwijl andere komen en gaan zoals het de situatie ten goede komt. Deze dieren komen alleen om ons bij de oplossing van een bepaald probleem of een bepaalde situatie te helpen, of om een nieuw potentieel in ons op te wekken.

Kunstenaar: Esmeralda van Malde

Prijs :  € 3250,-

 

Category

Colors of Life Esmeralda van Malde