Shamva Bowls designs earth collections

Wij willen met trots en verheugd mededelen dat Shamva gallery ( Zimbabwe/ Afrika ) & Kiss my Art & Design (Ospel/ Nederland ) vanaf heden ( 2018) samen werken. Nu kunnen wij hun unieke handgemaakte bowls vervaardigd uit kostbaar gesteente afkomstig uit Zimbabwe /Afrika hier in Nederland bewonderen en te koop zijn! Ook zijn wij in de toekomst te zien op exposities waar wij samenwerken om u een mooie ervaring te laten beleven met onze gecombineerde kunsten.

http://www.shamva.com

Shamva gallery ( Zimbabwe / Afrika) extra info:

Het maak proces bij Shamva vieren we onze ecologische, sociale en gemeenschapswaarden. Door te kopen bij Shamva kunt u er zeker van zijn dat de steen is verwerkt volgens de strikte normen van de Ethical Trading Initiatives; het zorgt ervoor dat geen kinderarbeid, eerlijke lonen en veilige arbeidsomstandigheden worden gehandhaafd. We doen dit door alleen onze steen te verzamelen uit kleine mijnen die eigendom zijn van de lokale gemeenschappen die in de buurt wonen. Dit zorgt ervoor dat alle fondsen rechtstreeks naar de gemeenschap gaan en dat er geen groot bedrijf of politicus is die hiervan kan profiteren. Door rechtstreeks aan de gemeenschap te geven, geeft het hen een broodnodige bron van inkomsten en helpt ze hen te diversifiëren van alleen op het land te vertrouwen. Maatschappelijk verantwoorde handel zorgt ervoor dat er een relatie wordt opgebouwd met deze gemeenschappen, wat betekent dat we voortdurend kunnen terugkeren naar de mijnen voor meer steen en hen op dezelfde manier de mogelijkheid bieden om een ​​inkomen te verdienen. Waar nodig worden veiligheidsuitrusting, -hulpmiddelen en -training geboden om de gemeenschappen te leren hoe ze mooie stenen moeten verzamelen zonder gebruik te maken van niet-duurzame technieken die slecht zijn voor de lokale omgeving. De steen verzamelen Shamva weet precies waar onze steen vandaan komt en elke steen is door ons uitgekozen vanwege zijn schoonheid, hardheid en grootte. Dit betekent dat we soms honderden kilometers moeten reizen voordat we de bron hebben gevonden. Van daaruit leggen we contact met de lokale gemeenschap en helpen ze ons de steen te gronderen en terug te brengen naar onze werkplaats. Ontmoetingsgemeenschappen in afgelegen gebieden buiten de gebaande paden is iets dat we echt waarderen. De Zimbabwaanse mensen die we ontmoeten zijn altijd vriendelijk, welgemanierd en gastvrij en we zijn gezegend dat we de mogelijkheid hebben om langdurige relaties met hen op te bouwen.

De kunstzinnige unieke handgemaakte sculpturen (kommen) zijn dan ook te koop te bezichtigen en verkrijgbaar bij Kiss my Art & Design

Voor meer informatie of een afspraak neem gerust contact op met ons op!


Kiss my Art & Design
Plattepeeldijk 38
6035RP Ospel/ Nederland
Tel : 0031653487007
Contact persoon : Esmeralda van Malde

email: info@kissmyart-design.nl

Esmeralda van Malde
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.